Despre Noi - Dovan-Scissors

Despre Noi

Dovan Scissors - de la pasiune la business.

Brandul Dovan a luat naștere din pasiune pentru calitate si obținerea unor foarfeci de tuns de mare precizie.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul hair styling-ului, încă din anul 2010 am început să studiez cum aș putea realiza foarfeci de tuns care să îndeplinească nevoile tuturor stylistilor, chiar și a celor mai exigenți.

După 10 ani de studiu, am reușit in anul 2020, să concep și să construiesc toată aparatura necesară realizării tăișurilor mele unice, atât de apreciate în lume.

Primele produse realizate au dat startul succesului DOVAN.

Feeback-urile pozitive și satisfacția clienților, mă încurajează să continui această misiune cu aceiași pasiune și dăruire.

Cu prietenie,

Nelu Moldovan

Dovan Scissors

Partener de încredere în lumea tunsorilor de precizie

Încă de la început, noi, Dovan Scissors, ne-am consolidat poziția de lider în industria de profil fiind unii dintre cei mai inovatori din Europa, prin calitatea remarcabilă a produselor, prin implicarea activă în susținerea și promovarea artiștilor, sponsorizarea unor evenimente de prestigiu, atât la nivel național, cât și internațional

În anii 2021, 2022 și 2023, am fost invitați să fim partenerul principal al unora dintre cele mai renumite competiții din România, contribuind la dezvoltarea și evidențierea excelenței în industrie.

Pe plan internațional, am fost bucurosi sa sponsorizam una dintre cele mai prestigioase competiții de pe mapamond, International Precision Cutting Championship.

Această implicare activă în competiții și evenimente de top este o expresie a misiunii noastre de a promova excelența și inovația în domeniul tunsorilor de precizie. Dovan Scissors nu doar oferă instrumente de cea mai înaltă calitate, ci și investește în comunitatea de profesioniști care fac diferența în acest domeniu.

Noi, Dovan Scissors, rămânem angajați în continuare să oferim produse de cea mai înaltă calitate și să sprijinim ca și până acum dezvoltarea profesioniștilor din domeniul hairdressing-ului.

De fiecare dată când alegi Dovan Scissors, alegi să faci parte dintr-o comunitate pasionata de performanță.

0
    0
    Coș Cumpărături
    coșul este golIntră în magazin