Retur Produse - Dovan-Scissors

Return Products

Conform OUG 34/2014, sunt exceptate la returnare in 14 zile articolele ce nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă, in cazul nostru foarfeci de tuns.

Exista totusi situatii in care se poate accepta returul, doar cu acordul nostru.
PRODUSELE SE POT RETURNA DOAR SIGILATE IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE SI IN AMBALAJUL ORIGINAL, PE CHELTUIALA CLIENTULUI PRIN SERVICIUL DE CURIERAT FAN CURIER IN MAXIM 48 DE ORE DE LA PRIMIREA ACESTORA.
PENTRU A SE ACCEPTA RETURNAREA PRODUSELOR, ACEASTEA TREBUIE SA INDEPLINEASCA URMATOARELE CONDITII: SA FIE CU ETICHETELE SPECIFICE DE IDENTIFICARE INTACTE SI FARA SEMNE DE DEZLIPIRE.
SA FIE INSOTITE DE TOATE MATERIALELE CU CARE AU FOST LIVRATE SA NU PREZINTE DETERIORARI DE ASPECT FIZIC SAU ELEMENTE LIPSA.

SC Dovan International S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 7 zile de la data anuntarii in scris a intentiei de returnare.

Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre SC Dovan International S.R.L .

The company SC Dovan International S.R.L cannot guarantee and cannot assume responsibility that the information presented on the site is correct, complete or updated and that the services offered through this site are accessible, uninterrupted and error-free. Prices, offers and images can be changed without prior notice.

Return form

0
    0
    Shopping Cart
    the cart is emptyback to the store